Sidste chance for fri tale og fri data hos Oister til 129,- pr. md.

Fri tale fri data - AF - 3. september 2018 - Annonce indhold
Oister har sat sidste frist for køb af fri tale og fri data til 129,- pr. md til d. 3 september 2018. Dermed er idag den sidste dag hvor dette gode tilbud kan benyttes hos Oister.


I dag er tilsyneladende sidste dag man kan købe Oister's mobilabonnement med fri tale og fri data til 129,- pr. md.

I hvert fald har teleselskabet sat en udløbstimer på deres hjemmeside med besked om at man skal bestille senest i dag for at gøre brug af tilbuddet.

Oisters mobilpakke med fri tale og fri data har ellers vundet adskillige nomineringer her på siden på grund af den billige pris.

Mobilpakken har blandt andet vundet "Billigste mobilabonnement med fri data", "Billigste mobilabonnement med fri tale og fri data", "Mest data og taletid for pengene" og "Mest data for pengene" så sent som i denne måned.

Det er heller ikke mange uger siden Forbruget Rådet Tænk omtalte mobilpakken som en god kandidat til en mobilpakke hvor man får meget for pengene.

Oister plejer at være hurtigt ude med nye gode tilbud, så det bliver spændende at se hvad de finder på som erstatning for det hidtil billigste mobilabonnement med fri tale og fri data.


Senest opdateret 03-09-2018. Annonce indhold. Vi modtager betaling for henvisninger
Søgeresultat opdateret
Cookie information