Bedste mobilabonnement 2023 *

Opdateret 1. september 2023 - Indeholder reklame
Når man taler bedste mobilabonnement er der mange forskellige ting man kan måle på.
Se forklaring under resultaterne.

Resultat september 2023:


Vores bud på det bedste mobilabonnement i september 2023 målt på hvor man får mest taletid pr. betalt krone er:
👉 Oister
Fri tale og 3 gb data til 59,- pr. md.

(16,9 timers taletid pr. krone)


Vores bud på det bedste mobilabonnement i september 2023 målt på hvor man får mest data pr. betalt krone er:
👉 Flexii
Fri tale og fri data til 169,- pr. md.

(5,9 GB data pr. krone)


Vores bud på det bedste mobilabonnement i september 2023 målt på hvor man vægtet får mest data og mest taletid pr. betalt krone er:
👉 Flexii
Fri tale og 20 gb data til 59,- pr. md.

(0,3 GB data pr. krone / 16,9 timers tale pr. krone)


Vores bud på det bedste mobilabonnement i september 2023 målt på hvor man har den lavest mulige månedlige betaling:
👉 Lycamobile
5 timers tale og 5 gb data til 19,- pr. md.Vores bud på det bedste mobilabonnement i september 2023 målt på hvor man får mest EU data til den laveste pris er:
3
Fri tale og fri data til 300,- pr. md.

(Heraf 1000 GB data i EU)I beregningerne har vi forudsat at fri data tæller som 1.000 GB data og fri tale tæller som 1.000 timer.

Hvordan finder man det bedste mobilabonnement?

Det bedste mobilabonnement til en der elsker at streame musik er ikke nødvendigvis det bedste for en person der kun har brug for at kunne ringe et par minutter om dagen.

Derfor har vi i denne test valgt udelukkende at se på hvor meget taltetid og hvor meget data der er indeholdt i abonnementet. Vi har altså ikke kigget på eventuelle ekstra indhold som adgang til streaming tjenester, bøger eller lignende.

Mobilselskaber bruger forskellige netværk som har forskellig dækning. Når vi bruger ordret bedste mobilabonnement er der heller ikke taget stilling til om dækningen i bestemte områder er god eller dårlig.

Vores vurderinger af hvad der er de bedste mobilabonnementer laves hver måned og vi forsætter med at lave dem i 2024. Det bliver derfor spændende at se om de abonnementer der var bedst i år også forsætter med at være det i 2024.

Bedste mobilabonnement i forhold til dækning

Det er lidt sværere at kvantificere hvilket mobilabonnement der har den bedste dækning lige præcis der hvor du har brug for at bruge mobilabonnementet.

Der er dog foretaget nogle test af forskellige mobilnetværk og her har TDC's net vundet "Bedst i test" flere gange - senest i 2018.

Så vidt vides er der ikke lavet nogen test af dækning for 2023 endnu.

Disse tests er dog en generel test og selvom TDCs netværk har vundet flere gange er der ingen garanti for at det er det netværk der giver den bedste dækning lige præcis der hvor du bor.

Hvis du har præferencer i forhold til netværk og gerne vil finde det bedste mobilabonnement på et bestemt netværk, kan du se mere nedenfor.

TDCs netværk:
Se mobilabonnementer der benytter TDCs netværk.

Telias netværk:
Se mobilabonnementer der benytter Telias netværk.

3s netværk:
Se mobilabonnementer der benytter 3s netværk.

Bedste mobilabonnement til udlandet

Ligesom det kan være svært at sige noget om hvilket mobilabonnement der har den bedste dækning, fordi det i høj grad afhænger af hvor du befinder dig i landet, så kan det også være svært at sige noget generelt om mobilabonnementer i udlandet.

Hvilket abonnement der er det bedste vil i høj grad afhænge af hvilket land du har planer om at rejse til.

De forskellige mobilselskaber og abonnementer har forskellige lande de dækker i.

Medmindre der decideret er tale om en DK abonnement, så kan de fleste mobilabonnementer bruges inden for EU.

Det er først hvis du skal rejse uden for EU det giver mening at tale om det bedste mobilabonnement til et givent land.

Du kan se en liste over udvalgte mobilabonnementer og tillægsprodukter der kan bruges i forskellige lande på vores udlandsoversigt.

Der findes også mobilpakker der giver adgang til brug af mobildata i udlandet. Dem kan du se et udvalg af her.

Bedste abonnement med musik og streaming

Der findes mobilabonnementer hvor man får adgang til musik tjenester som en del af ens abonnement. Der findes også abonnementer hvor man får adgang til film og serie streaming tjenester.

At vælge det bedste abonnement inden for disse kategorier, vil i høj grad afhænge af hvilke tjenester man synes er bedst - og det er jo en smags sag.

Hvis man kigger på selskaber som CBB Mobil, Telmore og Yousee har de alle mobilabonnementer hvor der er musik inkluderet.

Hvilket der er bedst må man så vurdere ud fra den musik tjeneste der er inkluderet og sammenholde det med pris, data og taletid.

Streaming tjeneste som en del af sit mobilabonnement kan man blandt andet få hos Telmore, mens mobilselskabet 3 tilbyder at man kan tilkøbe forskellige streaming tjenester til en favorabel pris, hvis man har et mobilabonnement hos dem.

Søgeresultat opdateret
Cookie information