Mest taletid
for pengene
Mobilabonnement fra Fastnet.nu
Fri tale. Ingen data.

taletid
Fri tale

sms/mms
Fri

data
0 GB

79,-
pris pr. md.
Gratis oprettelse
 Rapportér fejl

Mest tale og data
for pengene
Mobilabonnement fra Oister
Fri tale. Fri Data.

taletid
Fri tale

sms/mms
Fri

data
Fri data

149,-
pris pr. md.
Gratis oprettelse Ingen binding Data i EU Fordelsklub
 Rapportér fejlSådan har vi gjort

Mest taletid for pengene

Vi har gennemsøgt mobilmarkedet for mobilpakker og beregnet hvor meget taletid man får pr. krone man betaler om månenden. Resultatet er det du ser ovenfor markeret med "mest tale for pengene". Mobilabonnementer med fri tale vægter højere end mobilabonnementer med begrænset taletid.

Mest data for pengene

Mest data for pengene beregnes ved at kigge på hvor mange GB data man får for hver krone man betaler i abonnement. Resultatet er det du ser ovenfor markeret med "mest data for pengene". Hvis der er fri data i et mobilabonnement vægter dette højest.

Samlet set mest data og taletid for pengene

Den samlede bedømmelse af mest taletid go data for pengene er en kombination af de to ovenstående. For at et mobilabonnement får mærkatet "Mest tale og data for pengene" skal det have mest taletid og mest data pr. krone - samlet set. Et abonnement kan godt både være bedst til pengene på data og samlet set på data og taletid på én gang. I så fald vil en af de andre kategorier udgå i visningen ovenfor.

Forbehold

Når vi bruger udtrykket 'mest for pengene', mener vi ud af de selskaber der indgår i vores sammenligning. Vi forsøger at være markedsdækkende, men der kan være selskaber eller mobilpakker som vi ikke har med i sammenligningen. I øjeblikket indgår følgende selskaber i sammenligningen: 3, bolig:net, Call me, CBB Mobil, DanskNet, dukaTale, evercall, Fastnet.nu, Fullrate, GladMobil, GreenSpeak, Greentel, HALLO, happiimobil, Lebara, LINDSmobil, Lycamobile, Mit Tele, Nettalk, Oister, Ok mobil, Stofa, Telenor, Telia, Telmore, Unotel, Velkommen, Waoo mobil, Yousee. Du kan læse mere om vores sammenligning her. Der er ikke taget højde for andet end taletid og data i sammenligningen. Eksempelvis er der ikke medregnet streaming, musik tjenester eller data i udlandet.
Søgeresultat opdateret