Mobilabonnement med fri data i udlandet?

Opdateret 16. november 2019 - Indeholder reklame
I øjeblikket er der ingen mobilabonnementer med fri data i udlandet, men det er muligt at finde abonnementer med rigtig meget data i udlandet.


Data i udlandet (EU)

Det abonnement der har mest EU data i øjeblikket er: *
3
Fri tale og fri data til 300,- pr. md.

(1000 GB data i udlandet inden for EU)


Du kan se andre abonnementer med meget EU data her

Man kan komme langt med ovenstående mængde data, men når nu man ikke kan få fri data i udlandet kan det måske være på sin plads med et par tips til hvordan du sparer på dit dataforbrug når du er i udlandet.

Spar på data i udlandet


Tilslut dig Wifi så ofte du kan
Man bruger ikke mobildata når man er på WiFi, så hvis du har adgang til et trådløst netværk på hotellet bør du bruge dette når du kan.

Download film, musik med videre hjemmefra
I stedet for at streame musik og film via dit mobilabonnement når du er i udlandet, så kan du vælge at downloade det du kan inden du tager afsted på rejsen.

Undlad at opdatere Apps men du er i udlandet
Når du opdaterer dine Apps bliver de downloaded fra nettet. Hvis ikke du er på et trådløst netværk er det din mobildata der bliver brugt. Derfor bør du enten opdatere apps hjemmefra eller kun når du er tilsluttet et trådløst netværk.

Undlad at installere nye apps mens du er i udlandet
Når du installerer nye apps bliver de også hentet på nettet. Hvis det foregår via mobildata forbindelsen, bliver dit udlandsdata hurtigere brugt.

Data uden for EU

Selvom man ikke kan få fri data i udlandet er det stadig vigtigt at skelne mellem rejser inden for EU og rejser uden for EU.

Mens de fleste mobilabonnementer har en hvis mængde EU data inkluderet, så forholder det sig anerledes hvis du rejser uden for EU.

For hjælp til mobildata i udlandet uden for EU se sektionen for mobildata i udlandet
Søgeresultat opdateret
Cookie information