Mobilselskaber med eSIM

Opdateret 15. november 2019 - Indeholder reklame
De nyeste telefoner fra Apple understøtter alle eSIM og snart følger resten af markedet med. Men hvilke mobiludbydere er med? Se her hvilke mobilselskaber der understøtter eSIM.


Disse mobilselskaber understøtter eSIM:
I skrivende stund er det kun mobilselskabet 3 der tilbyder eSIM som er kompatiblet med iPhone. Yousee, Telia og Telenor tilbyder eSIM abonnement til Apple Watch.

eSim er som bekendt et elektronisk SIM kort, så du kan have flere profiler tilknyttet din telefon. Det kan eksempelvis være at du har både et privat nummer og et firma nummer på samme telefon.

Din telefon har dermed ikke længere et fysisk SIM kort, men modtager oplysninger om dit abonnement elektronisk fra mobilselskabet.

Apples Iphone XS, XS Max og XR er udstyret med mulighed for eSIM. Det samme er de nyeste iPad Pro og Apple Watch 4.

Der er en række andre ure og fitness trackere der også er begyndt at udkomme med eSIM understøttelse og man forventer at der bliver det helt store for de såkaldte Internet of Things.

Altså når alt lige fra køleskabe til biler skal kunne være online via mobilnettet. Her er det smart at man ikke behøver et fysisk SIM kort til hver enkelt enhed, men blot kan nøjes med eSIM.

Søgeresultat opdateret
Cookie information
"