Oister vs. 3 | Sammenligning

Teleselskaber - Af - Opdateret 18. december 2019 - Indeholder reklame
Hvad er de væsentlige forskelle på Oister og teleselskabet 3? Hvilke fordele har de hver især og hvilket selskab skal du vælge. Læs vores sammenligning af de to selskaber her.
Valg af teleselskab


Oister vs. 3

Sammenligning Oister og 3 på udvalgte områder
OisterBesøg »3Besøg »
Netværk:3's netværk3's netværk
Pris niveau:Fra 49,- til 149,- pr. md.Fra 100,- til 240,- pr. md.
Fri tale:Fra 109,- pr. md.Fra 100,- pr. md.
Fri data:Fra 149,- pr. md.Tilbydes ikke
Fri tale + Fri data:Fra 149,- pr. md.Tilbydes ikke
eSim:NejJa
WiFi Opkald:JaJa
Datadeling:Med Oister's Gi' en Giga kan du hver måned give op til 3 GB data til en anden Oister kunde.Med 3Deling kan flere abonnenter dele data fra en samlet pulje.
Samlerabat:Oister giver samlerabat hvis du samler mindst 3 abonnementer på samme CPR eller CVR nummer.Nej, men med 3Deling kan en familie nøjes med ét abonnement med meget data og så lade andre familiemedlemmer vælge et billigere abonnement uden data - som så bruger af den fælles data.
Udland:Oister's abonnementer kan bruges inden for EU.Med 3LikeHome kan du bruge dit mobilabonnement i 64 lande rundt omkring i verden. Blandt andet EU, USA, Latinamerika og meget af Asien
Fordele:Oister har en fordelsklub med rabatter på alt fra tøj og elektronik til ferier og events, som man kan tilmelde sig som Oister kunde.Som 3 kunde kan man tilkøbe en række tjenester til sit abonnement til en favorabel pris. Herunder blandt andet Dplay, Spotify, TV2 Play Basis, Deezer, Wype, Pling, Saxo Premium, med mere.

Opsummering - Oister versus 3

Oister og 3 bruger samme mobilnetværk, så derfor får du lige god mobildækning uanset hvilke af de to selskaber du vælger.

Oister ligger lavere på pris på sine mobilabonnementer, så skal du bare bruge et godt og billigt abonnement og kan du klare et selvbetjeningssystem uden problemer, så bør du vælge Oister.

Vil du derimod gerne lidt mere med dit mobilabonnement og eksempelvis købe adgang til Dplay, Spotify eller lignende til en favorabel pris så er det 3 du skal vælge.

3 er også det selskab vi ville foretrække hvis mobilabonnementet skal fungere på rejser uden for EU, da 3 med deres 3LikeHome her har en virkelig bred dækning.

Fordele ved Oister

Den største fordel ved Oister er helt klar prisen. Oister ligger traditionelt rigtig godt prismæssigt med nogle billige mobilabonnementer på 3's mobilnet.

Selvom Oister har deres kundeklub er det stadig den lave pris der trækker det store læs på fordelene når man sammenligner med 3.

I forhold til hvad et mobilabonnement skal kunne kan Oister det meste og tilbyder et selvbetjeningssystem hvor man let kan skrue på sine funktioner eller skifte abonnement.

Besøg Oister »

Fordele ved 3

3 er stærk på udlandstelefoni og dækker store dele af verden med deres 3LikeHome produkt.

Udover det tilbyder 3 tilkøb af en række tjenester til nedsat pris som en del af dit abonnement, så du får det hele på én regning fra 3.

I samme tråd har 3 også indført et produkt der hedder 3Betaling. Med 3Betaling kan man betale for sine Apps, spil, film og musik via sit 3 abonnement og dermed få det hele på én samlet regning.

Besøg 3 »


Mobilabonnementer fra Oister og 3

Mobiludbyder
Mobilabonnement
Pris pr. md
Oister
2 timers tale. 2 GB data.
49,- kr. pr. md.
Oister
8 timers tale. 8 GB data.
79,- kr. pr. md.
Oister
10 timers tale. 40 GB data.
99,- kr. pr. md.
3
Fri tale. Ingen data.
100,- kr. pr. md.
3
12 timers tale. 12 GB data.
100,- kr. pr. md.
Oister
Fri tale. 60 GB data.
109,- kr. pr. md.
3
Fri tale. 10 GB data.
140,- kr. pr. md.
Oister
Fri tale. Fri Data.
149,- kr. pr. md.
3
Fri tale. 25 GB data.
160,- kr. pr. md.
3
Fri tale. 50 GB data.
210,- kr. pr. md.
3
Fri tale. 100 GB data.
240,- kr. pr. md.

Prissammenligning Oister og 3

Pris niveauet for Oister og 3 ligger mellem 49,- og 240,- pr. md.

SelskabPris niveau
Oister
49,- til 149,- pr. md
3
100,- til 240,- pr. md.

SelskabGennemsnitlig GB data pr. krone (ekskl. fri data abonnementer)
Oister
 0,3 GB data
3
 0,2 GB data

SelskabGennemsnitlig timers tale pr. krone (ekskl. fri tale abonnementer)
Oister
 5 minutter tale
3
 7 minutter tale
Søgeresultat opdateret
Cookie information