Teleselskaber med fri data

Mobilabonnement - AF - Opdateret 1. februar 2020 - Indeholder reklame - Annonce indhold

Fri data er eftertragtet hos mange mobilkunder og i skrivende stund kan du få fri data hos 6 teleselskaber.

Teleselskab
Mobilabonnement
Pris
Oister
Fri tale. Fri Data.
149,- pr. md.
Telia
Fri tale. Fri Data.
249,- pr. md.
Telia
Fri tale. Fri Data.
299,- pr. md.
Telenor
Fri tale. Fri Data.
300,- pr. md.
Velkommen
Fri tale. Fri Data.
399,- pr. md.
Yousee
Fri tale. Fri Data.
399,- pr. md.

I praksis vil de fleste teleselskaber have en øvre grænse på dataforbrug på 1.000 GB data, men da den datamængde er så tilpas stor er det helt fair at teleselskaberne kalder det fri data. Det vil være de færreste der nogensinde bruger 1.000 gigabyte data på en måned.

Som det fremgår af listen har de fleste teleselskaber prissat deres fri data produkt ganske rimeligt. Det behøver ikke koste alverden at have fri data i sit mobilabonnement og dermed slippe for at tænke på hvormeget data man bruger.

Flere teleselskaber forventes at følge trop med fri data
Vores vurdering er, at i takt med at forbrugernes data forbrug stiger med antallet af streaming tjenester og online tilbud, vælger flere og flere teleselskaber at tilbyde fri data i deres mobilabonnementer.

Det er et lille bump på vejen at vi i øjeblikket har begrænsninger på data forbruget i vores mobilabonnementer. Tendensen vil helt sikkert være den samme som med SMS.

I starten da SMS kom på banen tog teleselskaberne et beløb pr. besked der blev sendt. Nu har stort set alle teleselskaber fri SMS - det samme vil formodentlig gøre sig gældende med data.

Inden for nogle få år vil stort set alle teleselskaber tilbyde mobilabonnementer med fri data - det er kun et spørgsmål om tid.

Teleselskaberne tilbageholdende med fri data i udlandet
Når teleselskaberne tilbyder mobilabonnemmenter med fri data er det indtil videre kun i Danmark det gælder.

Teleselskaberne har større omkostninger når dataforbruget skal igennem udenlandke netværk og derfor er der ikke fri data uden for Danmarks grænser.

Dog må det siges at de fleste teleselskaber er rimelig gavmilde med udlandsdata i de mobilabonnementer der har fri data i Danmark. De fleste abonnementer indeholder rigeligt data til en ferie i udlandet - også selvom der ikke er frit dataforbrug.

Søgeresultat opdateret
Cookie information